Nederlands nl
  • Nederlands nl
  • Deutsch de
Cadeaus voor lichaam, geest en ziel.
Nederlands nl
  • Nederlands nl
  • Deutsch de
Winkelwagen 0

Over PRANINA

PRANINA - pure life energy is je online shop boordevol cadeautjes voor lichaam, geest en ziel. Geef jezelf een cadeau of maak iemand anders blij. Stuur goede energie naar een vriend of vriendin, die het kan gebruiken. Of haal het geurtje in huis waar jij van opknapt. 

Bij PRANINA vindt je vele artikelen met heerlijk positieve vibes boordevol levensenergie en dus pure vreugde.

Alle producten in deze shop werden met zorg geselecteerd. Ze voldoen aan onze filosofie van pure levensenergie omdat ze: 

- niet getest zijn op dieren,
- geen kinderarbeid aan pas kwam,
- eerlijke prijzen bieden voor de makers,
- ecologisch verantwoord, recyclebaar en duurzaam zijn.

Wie zit achter PRANINA?

PRANINA is de versmelting van PRANA + NINA en betekend pure levensenergie. 

Namasté, hoi und ein fröhliches Hallo. Mijn naam is Nina. Ik ben Duitse in Nederland, kind van het universum en reizende door het aardse leven. Ik ben  ondernemend, nieuwsgierig, hoog sensitief en intuïtief, meertalig, creatief, mediamiek en begaan met alles wat de geschiedenis ons leert, mensen en andere culturen. Als kind heb ik in India gewoond en het land, de mensen, de spiritualiteit van het boeddhisme, hindoeïsme, sikhisme, jainisme en de levenshouding van de mensen daar heeft me nooit meer los gelaten. 

Met Pranina wil ik graag de energie van het liefdevolle handwerk van mensen uit andere culturen hier in ons gehaaste leven brengen. Wij zuchten naar onthaasting, ontspanning, meer speelsheid en on-bevooroordeeldheid. Geuren, kleuren en een liefdevol gebaar helpen ons weer dichter bij elkaar te komen, even stil te staan en te genieten. 

Geef eens een cadeau aan jezelf of aan een dierbare, boordevol goede intenties en energie van mensen, andere landen en de natuur. Kijk eens rond en laat je inspireren.